Овен  Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра.

...
Овен  Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра.
Коментари Харесай

Днешният ден ще донесе на една зодия проблеми от личен характер

Овен 
Непредсказуемост – ето по какъв начин се назовава днешната Ви игра. За благополучие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви въодушеви да деянията още по-голяма импулсивност и подготвеност за възторг, в сравнение с всекидневно? Може и да Ви бъде до някъде мъчно да се концентрирайте, и още по-трудно да останете на едно място, с цел да приключите с настоящите планове. Но по този начин или другояче, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви следи в дадения миг...

 

Телец

Дори в обстановка, близка до сериозната, не губете хладнокръвие. Спорните въпроси решавайте по легален и почтен път. Не проявявайте непотребна експанзия и не се опитвайте да подкупите заобикалящите Ви със своето омагьосване. Където и да се намирате, не забравяйте възприятието за дълг, дисциплинираност и персонална отговорност. Навреме изпълнявайте рекомендациите на лекаря, началника или представителите на властта. Не забравяйте, че Вашият триумф зависи от съдействието с други хора и не се стремете към еднолично ръководство и цялостен надзор над нещата. 
 

Близнаци

Изхвърлете от главата си безусловно всичко, което не се отнася до фамилията. Даже сянката на мисъл за работа или, което е по-страшно – за вечер, прекарана в тясна другарска компания и в отсъствието на брачна половинка, ще бъдат осъдени неотложно и безпощадно. Не е желателно да рискувате.
 

Рак

Днес ще Ви посетят мисли за пътешествия и с огромен възторг ще планирате своето бъдеще. Не забравяйте да включите в проекта си обичания човек и обезателно се съветвайте.В деловата сфера е евентуална интензивност. Бъдете по- деликатни през днешния ден и не допускайте неточности в документите. В персонален проект денят е подобаващ за срещи и самопризнания.
 

Лъв

Днешният ден ще сложи пред Вас проблеми от персонален темперамент, и никой няма да може да ги реши дружно с Вас или вместо Вас. Освен това и Вашия обичан човек няма да Ви бъде асистент по този въпрос, заради което звездите предлагат да не разчитате на никого, а всичко да свършите сами, съгласно своите сили.
 

Дева

Прекрасно време за духовното Ви развиване и за поява на позитивни страсти. Това, което ще Ви донесе най-голямо задоволство са заниманията, свързани с обучение, научните проблеми и тези, които са свързани с водещи технологии. Ако имате концепция за пътешестване или малко странствуване, реализирайте го. Съвместен бизнес и научни планове ще Ви динесат полза.
 

Везни

Това е ден на доста мощно неспокойствие. Причините за него може да бъдат разнородни - от ежедневни компликации от вида на транспортни проблеми, до световно неодобрение от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността - това е Вашата стратегия –минимум за този ден. Докато не я извършите, няма да Ви радват нито професионалните триумфи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били фамилни събития. Бъдете доста деликатни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично през днешния ден Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело. 
 

Скорпион

В началото на деня може да Ви се стори, че събитията се развиват по вчерашния сюжет, и значително това ще е по този начин. Само че към обяд нещата ще се трансформират. Затова сутринта не си правете проекти, тъй като ще се наложи да забравите за тях. В същото време са прекомерно евентуални непредвидени събития в дома, фамилията или с родителите. Обновяването на бита ще се окаже прекомерно сполучливо, в случай че се прави по строго избран проект. Даже и в този случай са евентуални непредвидени затруднения. 
 

Стрелец

Днес на Вашия обичан човек ще се прииска, да бъде най-малко за малко деспот и диктатор и по тази причина ще се старае да Ви натрапва своето мнение и да Ви принуждава да действате по този начин, както на него му се желае. Вашата задача е, да му припомните правата си за независимост на мислите и дейностите и то колкото по-решително, толкоз по-добре.
 

Козирог

Днес шанса ще Ви съпътства. Особено ясно ще усетите това от деянията на малозначни, само че приятни дреболии. Със своя възторг Вие сте в положение да болестите огромен брой хора. Ако съумеете и да ги накарате да насочат напъните си в едно русло, ще свършите огромна работа!
 

Водолей

Много хора намират електронните устройства за задоволително дразнещи. Разбира се, не всички, а единствено тези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия миг и то със строго избрана цел: да им попречат да създадат това, с което са заети сега. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното съоръжение, може да изпитвате сходни усеща. И през днешния ден ли? Не, тъй като на другия завършек на проводника може да се окаже индивида, от който от дълго време сте чакали да получите някаква новина.
 

Риби

Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите да им кажете това, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния Ви живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша...

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР